K50 -festariristeily ja messut

K50 -festariristeily Viking Gracella 28.-29.9.16

VIKING GRACE K50 -festariristeilyllä on luvassa hauskaa ja osallistavaa ohjelmaa yli 50-vuotiaille miehille ja naisille. Ohjelmassa mm. luentoja parisuhteiden ongelmien ennaltaehkäisystä ja ratkaisusta sekä kiinnostuksen kohteiden, terveyden ja tasapainon löytämisestä. Menossa mukana myös ihastuttavat Kabareeleidit, joilta luvassa tanssiesitys ja charleston–workshop! Laivan viihteestä vastaa mm. Dallapé-viihdeorkesteri.      Paluumatkalla kokouskannella kuhistaan K50-messuilla, joilla voi tutustua jopa viiteenkymmeneen eri alan yritykseen ja yhdistykseen. Aikataulu: Turku – Tukholma klo 20:55 - 06:30 • Tukholma – Turku klo 07:45 – 19:50 Facebook-linkki Löydät risteilyn myös Facebookista!

Yrittäjä, kiinnostuitko?

Risteily on mahtava tapa tavoittaa niin kuluttajia kuin alan ammattilaisia. Tutustu yrityspaketteihimme ja varaa paikkasi TÄSTÄ.  

Lippukauppa

Risteilylippuja myy Matkapojat. Lippukauppaan pääset TÄSTÄ. Varaa lippusi nopeasti Matkapoikien myyntitoimistosta tai verkosta. Kysy myös liityntäkuljetuksia kotipaikkakunnaltasi!

Ravintola Vogue

to 29.9

9.30 PSYCH-K® -menetelmä johdattaa kuulijan pohtimaan oman mielen toimintaa. Lisätietoja 10.30  HENKILÖKEMIA™ parisuhdeanalyysijonka avulla voidaan sekä ennustaa että helpottaa parisuhteeseen syntyviä ongelmia. Lisätietoja 11.30 Mahtava Charleston -tanssiesitys ja esityksen jälkeen halukkaille workshop Kabareeleideiltä.

Kokouskannen tietoiskusali to 29.9

10.15 Huikea Oy: Tervetuloa 10.30 Arctic Nutrition: Hyvinvointia luonnosta 10.45 Visit Estonia: Viro- hemmottelua, hyvinvointia ja harrastuksia tauko 12.15 Futmed: Syötkö vitamiineja turhaan, varmista imeytyminen! 12.30 Asokodit: Huippukoti on hyvä ratkaisu monelle 12.45 Viron Kylpyläliitto: Sukella Viron kylpylämaailmaan! 13.00 Tutustu PSYCH-K® -menetelmään tauko 13.45 Luontaiset taipumukset: HENKILÖKEMIA™ parisuhdeanalyysi 14.00 Ettonet: Turvallisuus, ergonomia ja viihtyvyys ikäihmisten asumisessa

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneina risteilyllä Visit Estonia, Viron kylpyläliitto, Viking Line ja Matkapojat. Viking Line matkapojatViron matkailu

 espal_logo_resize

 

 

Mukana meiningissä