Yrityksille

Yrityksille | Osallistuminen

huikea.net > tapahtumat > k50 > yrityksille

 

Mikä K50?

Huikea Oy järjestää +50-vuotiaille suunnattuja tapahtumia ympäri Suomen, niin messuja kuin festareitakin.  K50-tapahtumat kokoavat viihteestä ja aktiivisesta elämästä kiinnostuneet yli viisikymppiset sekä heitä kiinnostavat palveluiden tarjoajat. Tapahtumat ovat kävijöille pääsymaksuttomia, ja se tarjovat monipuolista viihdettä pilke silmäkulmassa, musiikki- ja teatteriesityksistä hyvinvointiluentoihin. Kävijät pääsevät samalla tutustumaan lukuisten kiinnostavien näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin. Yrityksille

Tapahtumakalenteri

2018

Tampere-talo ja Sorsapuisto, pe 25.5.2018

Kaivohuone ja Kaivotori, la 1.9.2018

 

Millainen meininki meillä on?

Oheiselta videolta voi kurkistaa K50-messuille Tampereen Pakkahuoneella 14.1.2017, ja samalla kuunnella yhteistyökumppanimme Skanskan Anu Kivisen ja näytteilleasettajana mukana olleen Nordean Eliisa Oksalan kommentit tapahtumapäivästä!  
“Liikkeellä olevat ihmiset ovat poikkeuksellisen hyväntuulisia, ja tulevat juttelemaan, joten oma asiaa pääsee helposti kertomaan K50-tapahtumakävijöille”

Eliisa Oksala, Nordea

Miten osallistua tapahtumiimme?

Tapahtumissamme on mukana lukuisia eri alojen yrityksiä ja yhdistyksiä näytteilleasettajina. Tapahtumassa voi näkyä esimerkiksi varaamalla oman esittely- tai myyntipisteen, mainostamalla käsiohjelmassa tai kertomalla tietoiskun avulla tuotteistaan tai palveluistaan. Tutustu alta tarkemmin erilaisiin markkinointimahdollisuuksiin! OSALLISTUMISMAHDOLLISUUDET  

Mistä kaikki alkoi?

Kesällä 2016 järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa yli viisikymppisille suunnattu festarikiertue. Suuren suosion saavuttanut K50 -festarikiertue koettiin Suomen viidellä suurimmalla paikkakunnalla, eli Tampereella, Turussa, Helsingissä, Oulussa ja Jyväskylässä. Tapahtumien viihteestä vastasi mm. Neumann, Anne Mattila ja Jethro Rostedt. Kesällä 2016 K50 -festarit keräsivät n. 7000 - 8000 aurinkoista kävijää Etelä-Suomen kaupungeissa. Näytteilleasettajia oli, kaupungista riippuen, noin seitsemänkymmentä. Tapahtumat ovat saavuttaneet nopeasti suosiota kävijöiden keskuudessa ja vakiinnuttaneet paikkansa. 2018 K50-tapahtumat keskittyvät edellisen vuoden tapaan Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen. Tutustu myös menneisiin tapahtumiin! Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Visit Turku kuvasi 1.6.2016 Turun K50-festareilla oheisen videon tapahtuman menosta ja meiningistä.    
“Tapahtumien kohderyhmät arvostavat laatua, osaamista ja henkilökohtaista palvelua. Kävijät tekevät tapahtumissa ostoksia ja hakevat aktiivisesti tietoa uusista palveluista ja tuotteista.”

Tapahtumatuottaja, Huikea Oy

 
Tutustu myös menneisiin tapahtumiimme ja media-arkistoomme
 

Postituslista

Haluatko kuulla uusista tapahtumajulkistuksistamme ensimmäisenä? Jätä sähköpostisi alla olevaan kenttään niin tiedotamme sinua!  
 

Tapahtumiamme suosittelevia yrityksiä

Iltalehti E-kontakti Aninkainen Coxa Tamperelainen  Tampereen sähkölaitos  Matkapojat  Radio Musa