Tapahtumatuotanto: asiakastilaisuudet

Tapahtumatuotanto | Asiakastilaisuudet | Koulutustilaisuudet

 

Asiakastilaisuudet

Huikea Tapahtumatuotanto suunnittelee ja tuottaa mieleenpainuvimmat asiakastilaisuudet, aina erilaisista myynninedistämispäivistä tärkeimpien asiakkaiden muistamis- ja verkostoitumisiltoihin. Jokainen tapahtuma on uniikki, ja etukäteen määriteltyjen tavoitteiden mukaan toteutettu. Alla kaksi erilaista case-esimerkkiä tuottamistamme tapahtumista, mutta kysy mitä vain näiden väliltä tai ulkopuolelta, rakastamme haasteita!
Kaikki tapahtumat sisältävät maksuttoman alkukartoituksen, ja ne on hinnoiteltu “avaimet käteen” -periaatteella, eli kaikki esitetyt toimenpiteet pienintä yksityiskohtaa myöten sisältyvät hintoihin.

Case kutsuvierastilaisuus 300 henkilölle

 

Tapahtuman luominen alkoi alkupalaverilla, eli budjetin ja sisällön sekä muiden toiveiden läpikäymisellä yhdessä asiakkaan kanssa. Alkupalaverin jälkeen tarjous ja budjettti hyväksytettiin asiakkaalla. Seuraavaksi teimme kutsukorttien suunnittelun, tilauksen ja lähetyksen sekä pitopaikan, ruokien, yhteistyökumppaneiden ym. tarjoilujen kilpailuttamisen ja sopivien esiintyjien kartoittamisen toiveiden mukaisesti ja bookkauksen. Hostaus ja juonto tapahtumassa kuului myös pakettiin. Asiakas sai valmiin tapahtuman toiveidensa mukaisesti, sisältäen illan menun alkumaljoineen, drinkit, kahvituksen ja illan viihdebändin, tietysti sen ykköstoiveen.

Tilaisuuden hinta asiakkaalle 17500 € + alv

Case myynninedistämispäivä kivijalkaliikkeessä

 

Päivän tavoitteiden kirkastaminen ja teeman rakentaminen, yhteistyökumppaneiden kartoitus, mm. bloggarien stailausvinkit sekä goodiebagit asiakkaille. Huolehdimme liikkeen somistamisesta teeman mukaisesti sekä erilaisista vetonauloista ja esiintyjistä, kuten valokuvaus ja dj. Hoidimme asiakkaiden kutsumisen asiakasrekisterin pohjalta, sekä myyntipäivän markkinoinnin uusille asiakkaille mm, somessa ja sissimarkkinointi-kampanjoin kaupungin keskustassa huomiota herättäen. Loimme some-kilpailun, jonka avulla asiakkaat jakoivat liikkeen tunnelmia päivän ajan.

Tilaisuuden hinta asiakkaalle 3940 € +alv

Lupaamme aina yllättää asiakkaan positiivisesti, ota siis yhteyttä ja vaihdetaan ajatuksia!

 

Pyydä tarjous!

Kerro meille tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella, tai jätä vain soittopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän kuluessa!