Tapahtumatuotanto: henkilöstön koulutus

Tapahtumatuotanto | Asiakastilaisuudet | Koulutustilaisuudet

 

Henkilöstön koulutustilaisuudet

Tarjoamme koulutuspäiviä yrityksenne erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi some-osaamisen päivittämiseen, viestinnän keinojen kartuttamiseen, uusien myyntikikkojen löytämiseen kuin tiimin sisäisen ymmärryksen ja yhteishengen nostamiseen. Teemme yhteistyötä vain parhaiksi kokemiemme kouluttajien kanssa, jolloin koulutuspäivä on taatusti silmiä avaava, uutta ja ajankohtaista tietoa kartuttava sekä mieleenpainuva. Olemme alle kuvanneet muutaman valmiin ratkaisun, jolloin tehtäväksenne jää vain koulutuksen aiheen sekä koulutettavien määrän kertominen ja me hoidamme loput. Tarjoamme niin perinteisiä, lyhyempiä koulutuksia kaupungin keskustassa, kuin intensiivisiä tiimipäiviä mökillä, joissa koulutukseen yhdistyy yhteishengen kohottaminen ja rentoutuminen. Kaikki koulutuspaketit rakennetaan aina asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaan maksuttomassa alkupalaverissa.

Case 6H-tehokoulutus

  Mitä: Kuuden tunnin koulutus
Missä: Koulutus keskustassa, mökillä tai esimerkiksi asiakkaan omia tiloja hyödyntäen
Sisältö: Vuorovaikutteinen koulutuspaketti vapaasti valittavalla teemalla. Sisältää ruokailun, kahvituksen ja herättelevän tiimiaktiviteetin päivän aiheesta.
Teema: Koulutuksen teema vapaasti valittavissa yhteistyökumppanitahoilta: some, digi, omajohtajuus, myyntityö, service design, innovointi, tiimityö, lean-metodit.

Kuuden tunnin tehokkaassa koulutuspäivässä päivitetään yrityksen henkilöstön tiedot ja taidot valitun aihepiirin ympäriltä. Tarvittaessa laajemman aihekokonaisuuden voi pilkkoa esimerkiksi viikoittain järjestettäväksi koulutussarjaksi.

Case 24H-intensiivikoulutus

  Mitä: Vuorokauden koulutus- ja tykypäivä
Missä: Mökillä
Sisältö: Matkat, majoitus, ruoat, 10h koulutus + tiimiaktiviteetti

Sekä koulutuksen aihe että iltaohjelma kartoitetaan niin vastaamaan yrityksenne tarpeita kuin sopimaan parhaiten työporukallenne. Koulutuksen teemana esimerkiksi some, digi, omajohtajuus, myyntityö, service design, innovointi tai mikä tahansa yrityksellesi ajankohtainen aihe. Tiimiaktiviteetti voi olla mitä vain frisbeegolfista ammattilaisen johdolla viininmaisteluun, yrityksen strategian pohtimista yöhön, tai vaihtoehtoisesti iltajuhla esiintyjineen.

Case 24H-ongelmanratkaisuinnovointi

  Mitä: 24H Yrityksen ongelman ratkaisua
Missä: Esimerkiksi Sappeen laskettelukeskuksessa 50 km Tampereelta
Sisältö: Matkat, majoitus, ruoat, koulutus, iltajuhla

Kerää henkilöstön arvokkaat ideat talteen mieleenpainuvan tykypäivän siivellä! Tapahtuma alkaa lounaalla, jonka parissa esitellään päivän agenda, eli yrityksen akuutin ongelman esittely, johon halutaan löytää ratkaisu henkilöstön avulla. Tehtävänantoa seuraa innovointikoulutus, jonka jälkeen osallistujat jaetaan pienryhmiin työstämään päivän tehtävää illan esitystä varten. Ratkaisuja kehitetään sparraajien avustuksella. Lopputulemana eri tiimien ratkaisuja raportin ja esityksen muodossa. Ideat esitellään näyttävästi iltajuhlassa. Sis. ruokailut, majoitukset, tarvitessa kyydityksen, Innovointikoulutuksen, sparrauksen ja iltajuhlan viihteineen.
Huomioithan työnantajan saaman verovähennys-edun työntekijän ammatillista osaamista ylläpitävästä ja kehittävästä koulutuksesta! Yritykset voivat saada verovähennystä 50 prosenttia koulutuspäivien keskimääräisestä palkkasummasta. Tammikuussa 2016 voimaan tulleen lakimuutoksen tavoitteena on edistää henkilöstön osaamisen kehittämistä yrityksissä. Lue lisää: www.etera-fi/tiedote

Lupaamme aina koulutuksen, joka jää henkilökunnalle mieleen vuosiksi. Ota siis yhteyttä ja vaihdetaan ajatuksia!

 

Pyydä tarjous!

Kerro meille tarpeesi ja toiveesi oheisella lomakkeella, tai jätä vain soittopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän kuluessa!